webbkarta avk länkar avk english
header_turkos
avk Hem avk Om oss avk Vad kan vi göra för dig? avk Vad kan du göra för oss? avk Du som har hiv avk Fakta avk Press avk Kontakt avk

Vad kan vi göra för dig?


Kropp och själ

 

Kropp och själ är en en samtals- och hälsohelg för dig som lever med hiv. Då reser vi till någon kursgård tillsammans där vi lyssnar på föreläsningar, får aktuell information, diskuterar och samtalar, slappnar av och umgås. En viktigt del av träffarna är möjligheten att träffa andra i samma situation och utbyta erfarenheter. Sedan många år tillbaks har Noaks Ark Stockholm varje vår och höst anordnat dessa helger.

 


Välkommen till vårens Kropp och Själ
på Friiberghs Herrgård den
27 – 29 maj

Kropp och själ är ett tillfälle för dig att lära känna nya människor i liknande situation och får chans till erfarenhetsutbyte. Helgen innehåller föreläsningar, workshops och andra programpunker som syftar till att öka ditt välbefinnande och välmående kring att leva med hiv. I en avslappnande miljö tillsammans med erfaren och kvalificerad personal och andra i samma situation så är det en helg som ofta lämnar stora intryck.

För vem?

För dig som bor i Stockholms län som lever med hiv. Vi uppmuntrar särskilt dig som nyligen fått din diagnos. I din anmälan- ange minst två önskemål om något du vill veta mer om eller göra under helgen.

 

Mer information och anmälan

Skicka din intresseanmälan till erica.kanon@noaksark.org eller ring
08-700 46 02. I intresseanmälan bör följande ingå; kostpreferenser (såsom vegetariskt, halal etc.), allergier eller andra tillgänglighetsbehov. Ange också minst två teman eller förslag på aktiviteter eller ämnen som du önskade togs upp under helgen. Begränsat antal platser!

Helgen är kostnadsfri och inkluderar mat, logi samt resa från Stockholm till Friiberghs Herrgård t.o.r. Mer info kommer senare vid bekräftad plats.

Sista anmälningsdag är 8 maj

Tid: 27-29 maj
Plats: Friiberghs Herrgård www.friibergh.se


 

 


 

Rapport från ....

Välbefinnandehelg i Västra Götaland

Under helgen 19-21 september 2014 samlades omkring 20 personer till en innehållsrik helg på Knistad Herrgård utanför Skövde.
På programmet stod bland annat samtal kring självbild och självkänsla med terapeuterna Björn Malmquist och Ina Nyberg Gruffman, och levande verkstad med pyssel och färgskapande, under ledning av bildterapeut Helena Jacobsson.

pil länk Läs mer på Noaks Ark Västra Götalands sidor


 

16-18 maj 2014   Kropp och själ- för MSM (Stockholm)

Under helgen fanns möjlighet att träffa hivläkare och ställa frågor. Deltagarna erbjöds att under ledning av leg psykoterapeut och leg psykolog prata om relationer och om olika metoder och strategier som kan vara till hjälp för att få nära relationer att fungera bättre. En bildterapeut höll i en skapande verkstad.

För vem?
Denna gång riktade sig helgen till MSM som lever med hiv och deras närstående.


20-22 sep 2014   Västra Götaland

Den 20-22 september samlades ett femtontal deltagare på Brunsbo Gästgiveri utanför Skara, för en Välbefinnandehelg – den första större aktiviteten som arrangerades av omstartade Noaks Ark Västra Götaland/Göteborg.
pil länk Läs mer på Noaks Ark Västra Götalands sidor

Uppdaterad: 2014-09-23


 

 

 

 

Friibergh strandlinje

 

Friiberghs herrgård

Friiberghs Herrgård

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Knistad Herrgård

Gå direkt till pil Norrbotten/Västerbotten pil Södra Norrland pil Stockholm pil Östergötland & Örebro pil Småland & Halland pil Väst pil Syd
länk hem www.noaksark.org